Bilder från ungdomslägret 14 - 15 juni 2003
Plats: Skitjärn
Söndag

Ovan: Regnbågarnas glupskhet var det inte fel på, krokarna satt som oftast djupt nere i svalget.
Vänster: Var det något som ryckte i spöt? en stunds stark koncentration visar om det var en synvilla eller på riktigt.


Ovan: Vilket fiskesätt skall användas, att "stöta och blöta" tillsammans med likasinnade ger ofta resultat.
Vänster: Är det inte Wikström junior som hanterar spöt på detta galanta sätt! Jovisst.Ovan: Ronny sedd från sin främsta sida, eller? En snabb genomgång vad som gäller på lägret, ni ser själva hur intresserade de unga var!
Vänster: Tjorven, var för dagen en "hot dog" som verkar gilla just hot dog.


Ovan: Ronny skäms väl inte för sin framsida heller, alla var ganska ense om detta! eller är det av någon annan anledning de tittar bort?
Vänster: Medan ungdomarna fiskade, åt de före detta ungdomarna korv istället, garanterad vinst varje gång.


En storslagen vy över Skitjärn, med Renstasnipan som reser sig majestätiskt i bakgrunden, mången undrar säkert vad som döljer sig i detta djupa vatten.
Mört! massor av mört, men en och annan regnbåge kom upp på land och hälsade på, ett välkommet bidrag till pratet kring lägerelden på kvällen.
Är detta inte likt Alma Andrésen så säg, av blicken att döma undrar man om hon känner fotografen? Fisk lär hon ju iallafall få, hon står ju på "bästestället".
Drillning av fisk är inget som enbart förekommer vid sjöbrinken, en bit upp på land fungerar utmärkt, vad förvånad Richard skall bli när det kommer en regnbåge eller öring farande förbi hans ansikte.
Foto: Krister Nilsson